jeep logboek

donderdag 2 april

Jeep gebracht, Wilde niet starten, na logisch nadenken (choke) liep hij als een zonnetje. Even klein rondje gereden rond het erf en geparkeerd in de stalling.

Vrijdag 3 april

Rit gemaakt 40 km samen met Esther. Veel zandpaden en mulle delen. Jeep trekt mooi. hobbelt nog wel beetje komt waarschijnlijk door iets vierkante banden. olie moet iets bij. ook een piepje links voor waarschijnlijk alles even goed smeren.

woensdag 15 april 

2 liter olie gekocht voor iets bijvullen van oliepeil.

woensdag 22 april

1 liter olie bijgevuld en ritje gemaakt van het huis van mijn schoonouders naar mijn eigen huis. Rijd als een trein. Rit was 17 km. Na het eten getankt, brief op de post en nog een rondje bos gedaan! ook kleine 10 km. Hier kan ik weer even op teren ! 

-45 liter getankt waarvan 15 in de jerrycan

Vrijdag 24 april

Terug gereden naar Lemele met gereedschap voor het helpen met de sloopwerkzaamheden bij mijn schoonouders. 17km gereden. Na 1,5 uur wilde hij moeilijk starten even de kap omhoog en gekeken. geen probleem maar hij startte slecht. daarna naar de stalling gereden en geparkeerd ! 

 

woensdag 29 april

Inch maat doppenset binnen gekregen en een vetspuit gekocht zodat ik het onderhoud kan beginnen! 

 

Maandag 4 mei

alle smeerpunten door gesmeerd en alle veer elementen nagelopen. Hopelijk rijd hij nu beter en hobbelt hij minder.

woensdag 6 mei

van stalling naar huis gereden 17 km. het smeren heeft wel wat geholpen! Volgende week maar eens beginnen met vervangen van rubbers! 

donderdag 7 mei

Vandaag rondje van ongeveer 100 km gereden. rondje twente!